Welk voordeel heeft u van digitaal documentbeheer?

Digitaal documentbeheer met PostToMail biedt U de voordelen van innovatie tegen inzichtelijke kosten. Ervaar nu zelf de voordelen, ongeacht of u veel of juist heel weinig post ontvangt.


documenten altijd en overal inzien
U kunt uw documenten overal ter wereld en altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, digitaal inzien. U hoeft niet meer te wachten tot u op kantoor bent, geen faxen of zelf scannen van brieven.
digitaal archief en beheer
Nooit meer brieven kwijt, eenvoudig delen en doorsturen van informatie en besparing op kastruimte. PostToMail biedt de voordelen van digitaal archief en beheer van uw documenten.
bespaar tijd en geld
Bespaar tijd en kosten van ophalen, openen en sorteren van post. Het dagelijks ophalen, openen, sorteren en verdelen van de inkomende post kost veel tijd en geld. Met PostToMail bespaart u niet alleen, het resultaat omvat meer.
innovatie zonder investeringen
U wilt innoveren maar wel snel en eenvoudig. PostToMail is eenvoudig, u hoeft niet te investeren en u kunt er direct gebruik van maken.
kwaliteit in relatiebeheer
Met PostToMail vindt u altijd de brief van uw klant of leverancier met enkele klikken terug. Hiermee straalt u professionaliteit, klantgerichtheid en kwaliteit uit.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van digitaal documentbeheer? Maak dan gebruik van onze kennismakingsactie ... lees verder >

voordelen

De voordelen van PostToMail voor u:
posttomail check post altijd en overal inzien
posttomail check digitaal archief en beheer
posttomail check kwaliteit in relatiebeheer
... lees verder >

prijzen

Speciaal voor u hebben wij drie voordelige pakketten samengesteld. Kies nu ook voor het gemak van gedigitaliseerde post in uw email of workspace
... lees verder >

faq

Bezoek regelmatig onze website voor informatie en tips. Via Twitter @posttomail blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunt u ons vragen stellen. Antwoorden op veelgestelde vragen (faq) met betrekking tot de dienst PostToMail en digitaliseren van inkomende post leest u onder faq.
... lees verder >

video uitleg

Hier komt een instructie-video voor het gebruik van PostToMail.
Deze website is eigendom van Detaprofs BV. Niets van deze website mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Detaprofs BV. - Copyright Detaprofs BV ® 2023